Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij Noblesse Proteins BV.

Wij staan geregistreerd bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) onder goedkeuringsnummer 06801. De NVWA houdt toezicht op de gezondheid van dieren en planten, het welzijn van dieren, en de veiligheid van voedsel en consumentenproducten. De NVWA is ook verantwoordelijk voor handhaving van de natuurwetgeving.

Als grondstof gebruiken wij uitsluitend categorie 3-bijproducten van slachthuizen waar uitsluitend pluimvee wordt verwerkt voor menselijke consumptie, uit goed gecontroleerde en gesloten supply chains.

De gekoelde grondstoffen worden binnen enkele uren na slachting aangeleverd en vers verwerkt. Voorafgaand aan de verwerking worden alle grondstoffen zowel door onze interne afdeling kwaliteitscontrole als door een extern laboratorium gecontroleerd. Onze grondstoffen zijn alleen van pluimvee afkomstig, toch leveren we altijd een herkauwersvrijverklaring.

Onze grondstoffen zijn gegarandeerd uitsluitend van pluimvee afkomstig

We streven ernaar om dé specialist te blijven in de milieuvriendelijke verwerking van categorie 3-slachtbijproducten van pluimvee, om waardevolle eiwitten en vetten te leveren. Deze eiwitten en vetten willen we beschikbaar maken voor de wereldwijde huisdiervoedingsindustrie en voedselketen.

Ons streven is uw gespecialiseerde voorkeursleverancier te zijn van categorie 3-pluimveemelen en -vetten. Onze klanten waarderen de waarde die we toevoegen, onze betrouwbare service en levering en de uitstekende kwaliteit van onze eindproducten.

Transparantie en traceerbaarheid

Alle eindproducten worden voor levering bemonsterd en geanalyseerd. Uiteraard beschikken we over een volledige traceerbaarheid van eindproducten tot grondstoffen. Alle batches worden voorzien van een lotnummer en houdbaarheidsdatum.

We communiceren op een gestructureerde en duidelijke manier met onze leveranciers en klanten. We wisselen gegevens uit om de kwaliteit van onze producten te controleren en om te anticiperen op de veranderende eisen in de markt.

Hygiëne en veiligheid

De kwaliteit van onze procedures en eindproducten wordt gegarandeerd door onze GMP+ FSA-certificering en door de goedkeuring (nummer 06801) die we hebben van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Onze verse categorie 3-grondstoffen zijn afkomstig van lokale pluimveeslachterijen. We handhaven de juiste normen voor hygiëne en voedselveiligheid in al onze productieprocessen.

Betrouwbaarheid

Dankzij de constante en betrouwbare toelevering door onze partners van hoogwaardige categorie 3-bijproducten uit pluimveeslachterijen is ons productieprocessen gewaarborgd. Dit houdt in dat we levering aan onze klanten kunnen garanderen volgens de afgesproken specificaties en hoeveelheden.